De Smaak van Meer
IMG-LOGO
Chris Cox

Chris Cox – Groente en fruit

‘Vers is bij ons echt vers, zoals de champignons die dezelfde ochtend nog geplukt zijn. Wij investeren tijd en aandacht aan de kwaliteit van onze producten, dat zie je en dat proef je!

Voor onze klanten zetten we figuurlijk en letterlijk dat stapje meer. We staan op weekmarkten, lopen even mee naar de auto of snijden een aangepaste salade in onze open keuken. We leveren ook aan horeca, kantoren en zorginstellingen. We hebben een ruim opgezette winkel met een fijne opslag en werkruimte. In onze professionele snijkeuken maken we dagelijks verse rauwkosten, salades, verse maaltijden, en smoothies.

Wij werken graag met verschillende ondernemers die net als wij veel liefde stoppen in hun product. Bijvoorbeeld het vlees van de Maashoeve, ijs van Rembrand, kaas van de Kaaswinkel, lekkere wijnen van Topslijter Sander Graat of het brood en banket van Bakkerij d'n Bekker. Hierdoor is het idee ontstaan voor De Smaak van Meer, zodat we onze klanten een totaalpakket kunnen bieden. Het concept werkt en is ook nog eens erg gezellig!’

Cox is zes dagen in de week vanaf 7.30 uur open. Denkt u voor de feestdagen ook aan uw groente en fruit? Lekker om die goede voornemens mee te starten!

Lees meer over ons op onze website: www.coxboxmeer.nl

De Maashoeve

Boerderijwinkel De Maashoeve

De Maashoeve is een akkerbouwbedrijf met kinderopvang en een boerderijwinkel. Aan het roer staan Jan en Carla van den Bosch. Boerderijwinkel De Maashoeve was een kleinschalige winkel waar het vlees in consumentverpakking lag. Sinds 2018 is de verkoop hiervan volledig verplaatst naar Chris Cox groente & fruit.

De boerderijwinkel is geen verkooppunt meer maar verpakt vlees in consumentverpakking voor Chris Cox groente & fruit en 3 andere boerderijwinkels in de regio. Ook bereiden wij in de boerderijwinkel gezonde kant en klaar maaltijden, spagetti, macroni en stampotten voor Chris Cox groente & fruit.

Kwaliteits varkens
‘De kwaliteit die we bieden is uitstekend, omdat we de varkens zelf uit zoeken bij varkenshouderij Janshoeve te Overloon. De varkens worden op ambachtelijke wijze geslacht bij slagerij Ankersmit in Well. In onze boerderijwinkel verwerken wij het vlees, bijvoorbeeld marineren en paneren. We hanteren korte lijntjes tussen de agrariër, slager en de consument en kunnen zodoende prachtige kwaliteit garanderen.’

Ruim assortiment
‘Naast varkensvlees, zijn wij het juiste adres voor rundvlees en kippenvlees. Wij kunnen, indien gewenst de verpakking en de inhoud van uw pakket aanpassen. Zo verzorgen wij graag mooie barbecue pakketten. Ook gourmet pakketten zijn erg populair. Logisch; lekker en gezellig! Voor ons wildassortiment en kalkoen is er een aparte bestellijst die we voor de kerst online brengen op onze gemeenschappelijke website.

De Smaak van Meer verwijst naar Boxmeer, maar ook naar kwaliteit. Het verschil van echt brood, puur fruit, ambachtelijk ijs, mooie wijn, kwaliteitsvlees en volle romige kazen proef je echt enorm goed. Naast dat het veel lekkerder is, zijn alle kwaliteitsproducten minder bewerkt en dus veel voedzamer. Wij weten door ons akkerbouwbedrijf bijvoorbeeld ook precies wat onze varkens eten. Namelijk onder andere dat wat we zelf van onze akkers halen. We merken ook echt dat mensen naast bewust kiezen ook echt meer willen genieten van hun eten. Nou dan ben je bij ons aan het juiste adres!’

Het assortiment van De Maashoeve bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten, uiterst betrouwbaar en scherp geprijsd.

Voor een uitgebreid overzicht en prijzen zie onze website: www.desmaakvanmeer.nl

De Kaaswinkel

De Kaaswinkel – Kaas en andere specialiteiten

De kaaswinkel is sinds 1977 gevestigd in de Steenstraat en niet meer uit het straatbeeld te denken. Het feit dat deze kwaliteitszaak al bijna veertig jaar een geliefde plek is voor velen komt door het mooie assortiment dat door de jaren heen tot wel 300 soorten is uitgebreid én de service die juist ouderwets hetzelfde is gebleven.

Specialisme
‘We zijn nog steeds gespecialiseerd in Hollandse- en buitenlandse kaas, noten, zuidvruchten, olijven, geschenkverpakkingen, kaasbuffettten, kaas-wijnproeverijen, kerstgeschenken en opgemaakte tapasborden. Als men in ons uitgebreide assortiment niet de kaas naar keuze vindt, dan vind ik het een uitdaging om deze wel te vinden. Dat is tot nu toe ook altijd gelukt! Ook als men wat specifieke vragen of meer informatie wil over onze kaas, noten, zuidvruchten of andere artikelen uit ons assortiment bent u altijd welkom om even binnen te wandelen.’

Bewust
Steeds meer mensen zijn bewust met hun voeding bezig. En komen voor de onbewerkte pure producten bij de Kaaswinkel terecht. ‘Er is steeds meer aandacht voor producten die te herleiden zijn tot aan de bron. Wij hebben bijvoorbeeld heerlijke rauwmelkse boerenkaas van dezelfde boer en kennen het hele proces. ‘We zien daarom ook veel vegetariërs in onze zaak, leuk want er valt veel met onze producten te variëren en zo worden wij ook nog weleens verrast door mooie recepten. Het is echt een feestje om elke dag met mooie en gezonde kwaliteitsproducten te mogen werken.’

Bijzonder
‘Ik had al een mooie samenwerking met Jamie en Natascha van Chris Cox en toen het idee ontstond om samen onze klanten nog meer in de watten te leggen was ik ook direct enthousiast. Nu we ook nog de aanvulling van de bakker en de slijter hebben is het helemaal een totaalplaatje. Ik hoop dat er veel mensen met de kerst de weg naar ons weten te vinden. Want ik durf met zekerheid te zeggen dat alle kwaliteitszaken die in het concept De Smaak van Meer zitten hun uiterste best doen om hun gasten een onvergetelijke kerst te bezorgen.’

Welkom
Door de grote diversiteit bedient De Kaaswinkel een breed publiek. “Of iemand nou een onsje belegen wil of een compleet kaasbuffet, iedereen is hier welkom. Alle kaas wordt vers gesneden en verpakt. En onze noten worden dagelijks vers gebrand. Daarmee maken wij als speciaalzaak het verschil! U bent welkom!’

Lees meer over ons op onze website: www.dekaaswinkel.nl

Rembrandt

Rembrandt – IJssalon, Ristorante

Rembrandt ijssalon & ristorante wordt door haar gasten veelvuldig omschreven als de hemel op aarde. De combinatie van heerlijk, vers ambachtelijk ijs, dat word bereid met lokale ingrediënten, en de pure pasta en anti pasta komt inderdaad verdacht dichtbij. Eigenaren Ward en Mariska zijn trots op dat wat zij allemaal te bieden hebben.

Het restaurant wordt steeds populairder bij jong en oud door de combinatie van dagverse en authentieke producten, gezellige sfeer en de diverse mogelijkheden. Zo kan men bij Rembrandt zelf een pasta samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten pasta, saus of pesto en ruime keuze in groente, vlees, vis en kaas. Kun je niet zelf kiezen? Dan wordt het iets eenvoudiger door een blik te werpen op de Pasta top 10. Of laat jezelf verrassen, bijvoorbeeld met een drie gangen verrassingsdiner.

TIP: Wij hebben heerlijk fris ijs, maar bijvoorbeeld ook een prachtige ijstaart met een koekbodem van D’n Bekker. Lekker!

Lees meer over ons op onze website: www.ijssalonrembrandt.nl

Rembrandt

Rembrandt Chocolaterie

Een winkel vol (H)eerlijke chocolade!

Zodra je de deur van chocolaterie Rembrandt opendoet komt de geur van chocolade je tegemoet. Anouk maakt graag voor je deze heerlijke lekkernijen.

En natuurlijk verpakken wij uw bonbons op een zeer bijzondere manier. Het geven van deze lekkernij wordt zo al een feest op zich!

Wij verzorgen ook gepersonaliseerd maatwerk. Bijvoorbeeld een hart met een lieve tekst of een champagnefles met een boodschap. Ook kunnen we specifieke vormen van chocolade maken of u idee uitwerken.

TIP: Verras je gasten tijdens de kerst met overheerlijke truffels, bonbons of picasso’s. Of geef ze een kadobon kado voor een chocolade workshop.

Lees meer over ons op onze website: www.chocolaterierembrandt.nl

 

‘We zijn trots op het feit dat we zijn aangesloten bij De Smaak naar Meer. Voor ons een logische keuze. Het is echt super om gelijkgestemden te hebben als ondernemer. Zeker wanneer je met een ambacht werkt. Het kost veel tijd en daarmee geduld, maar als je kijkt naar de kwaliteit die wij met deze zes bedrijven kunnen bieden zijn wij echt trots! Wij geven gerust Genietgarantie bij al onze bestellingen!

Voor onze gasten is het ook echt ideaal. Ze kunnen via de website al hun bestellingen doen en dan wordt dat allemaal keurig afgeleverd bij Cox of een van de vestigingen van D’n Bekker. Zitten de mensen ook niet met parkeerproblemen. We zijn blij dat we deze extra service kunnen bieden.’

Sander Graat

Sander Graat – Úw topSlijter

Sander Graat, voorheen filiaalleider bij Gall & Gall, is sinds ruim een jaar aangesloten bij het samenwerkingsverband van ‘Úw topSlijter’ dat bestaat uit 100 zelfstandige lokale slijters met passie voor hun vak. ‘Ik zit hier nog beter op mijn plek. Alle topSlijters zijn echte speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij ons een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Bijvoorbeeld het heerlijke Zollerhof. Dit wordt door Boxmeerse ondernemers geïmporteerd vanwege het jarenlange verbond wat Boxmeer heeft met Sigmaringen. Mooi product wat mede door de leuke cadeauverpakkingen veelvuldig de toonbank overgaat.

Adviseren
Superleuk om telkens nieuwe producten te introduceren, die wij stuk voor stuk met zorg kiezen. Kom gerust eens binnen en laat u adviseren door onze vinoloog over welke wijn of welk biertje te schenken bij het kerstdiner of welke bubbels bij de brunch! Wij hebben ons, naast regionale producten, ook verdiept in speciaalbieren en whisky’s. Ons team staat voor u klaar om te adviseren en enthousiasmeren! We hebben een mooi gevarieerd aanbod aan feestelijke drankjes die we ook graag in een mooie cadeauverpakking steken. Ook hebben we een heerlijke jaarwijn die het hele jaar in de aanbieding is.

Smaak van Meer
Toen wij werden gevraagd om aan te sluiten en zo het assortiment nog uitgebreider te maken waren wij direct enthousiast. Hart voor onze klanten en passie voor het vak, daar staan wij voor! Wij vinden alle aangesloten bedrijven stuk voor stuk kwaliteitszaken waar wij onze klanten graag naar doorsturen. Gepaste drank adviseren bij hun mooie producten is een feestje op zich!

Ook voor uw feestje!
Wij verzorgen ook graag feestjes. Als je bij ons de drank afneemt dan krijg je het glaswerk en de statafels er gratis bij. Ik zeg altijd dat je met 5 euro per persoon gemiddeld uitkomt. Onlangs nog iemand die daar een onwijs hard hoofd in had. Er was behoorlijk wat drank doorheen gegaan. We hebben het samen berekend en we kwamen uit op €3,80 per persoon. Het was al een geslaagd feestje, zei hij, maar dit maakte het nog mooier.

Kijk gerust op onze facebookpagina, de website sandergraat.nl of loop eens binnen!

d’n Bekker

d’n Bekker – Bakt eerlijk & lekker

Bakken is een kunst. De echte bakkers staan voor dag en dauw op om hun ambacht uit te voeren. Die liefde en passie voor het vak ruik, zie én proef je!

Edward en Hans hebben die kunst wel onder de knie! Tien jaar geleden kwamen ze vanuit de Randstad naar onze regio. ‘We waren al levensgenieters, maar het echte Bourgondische leven hebben we hier geleerd. Toen Natascha van Cox ons vroeg hebben we niet getwijfeld. Prachtig deze samenwerking met andere versgroepen, zo kunnen we de klanten nog meer ontzorgen. Wij zijn ook ophaalpunt van de Smaak van Meer op vier locaties. Tevens bezorgen wij onze brood en banketbestellingen ook graag aan huis.’

Kwaliteit is een keuze
‘We hebben een trouwe klantenkring, omdat onze klanten weten dat ons brood door de ambachtelijke bereidingswijze en eerlijke ingrediënten gezonder is en bovendien is het hierdoor veel lekkerder. Ons brood is gemaakt van eerlijke en pure grondstoffen. Lekker, voedzaam en vol met belangrijke eiwitten en mineralen die het menselijk lichaam zo broodnodig heeft. We hebben ook heerlijke spelt en desem producten. Water, meel en bloem en verder niets dan veel geduld. Door de zeer lange rijstijd krijgt ons desembrood zijn overheerlijke smaak. Naast lekker brood hebben wij ook bijzonder banket. Zoals onze kerststollen en vlaaien. Stuk voor stuk bijzonder en allemaal even lekker.’

Voedselbank
D’n Bekker is ook betrokken bij de regio. ‘Wij staan dagelijks graag een gedeelte van onze producten af aan Voedselbank Land van Cuijk. Mensen die aankloppen bij de voedselbank houden te weinig geld over om voldoende (goed) voedsel te kopen. Wij dragen graag iets bij.’

Feestdagen
‘Zin in de feestdagen, maar geen zin in de stress die het mee zich meebrengt? Wij bakken met liefde de verse broodjes bij het ontbijt, de worstenbroodjes voor na de wandeling, de speculaas en kerststol voor bij de koffie, het stokbrood bij de gourmet en een heerlijk nagerecht. Weten wat wij allemaal voor u bakken? Bekijk de bestellijst of de website waar u ook direct kunt bestellen en betalen!’

Lees meer over ons op onze website: www.bakkerijdenbekker.nl